INFORMATION KRING MARKARYDS JÄRN OCH COVID-19

Vi vill informera vår kunder om vad som just nu gäller på Markaryds Järn i dessa turbulenta tider

Hela vår verksamhet fungerar som vanligt och vi har samma höga tillgänglighet och leveransberedskap som tidigare och har ännu inga tecken på materialbrist. Vi har säkrat upp så mycket material som möjligt till våra Lagerservicekunder och levererar ut enligt plan.

Vår butik är öppen som vanligt. Även våra turbilar rullar som vanligt med oförändrad snabb leveranstid vilket gör det möjligt för våra kunder att få sina leveranser levererade utan att behöva åka iväg själva.

Vi har fortfarande full bemanning på kontor, butik och lager. Personal med luftvägssymtom stannar hemma och skall vara symtomfria i minst 48h innan de återgår i tjänst. Ingen i vår personal gör utlandsresor i tjänsten.

Vi är noggranna med hygienen och undviker fysisk närkontakt i syfte att minska smittspridningen. Vi gör fortfarande kundbesök så normalt som möjligt och kontaktar er i förväg för att stämma av.

Våra leverantörer är välkomna att besöka oss men vi vill bli kontaktade i förväg.

Vi följer dagligen utvecklingen från UD, Folkhälsomyndigheten och Arbetsmiljöverket och följer deras rekommendationer. Vid förändringar som rör vår verksamhet kommer vi kontinuerligt att hålla er uppdaterade.

Det är viktigt att vi alla tillsammans tar vårt samhällsansvar samtidigt som vi gör allt för att minimera effekterna av den uppstådda situationen.

Nyheter

Visa fler
Stäng