Tjänster

Förutom ett brett och lokalt anpassat sortiment till yrkesfolk, erbjuder Markaryds Järn flera viktiga tjänster som förenklar din arbetsdag. Hos oss hittar du allt på ett ställe - både verktygen och infästningen men också branschanpassade utbildningar, kalibrering av dina momentnycklar och mycket mer.

Automatservice

Vi har stor erfarenhet av att sätta ut LagerAutomater som hjälper våra kunder att spara kostnader och få kontroll över sin förbrukning. Det är det mest effektivaste sättet att snabbt reducera sina kostnader upp till 40-50 % från dag 1! Vi har många LagerAutomater ute hos våra kunder och flera referenser! Vi kan AutomatService och hur vi kan optimera dem för din verksamhet! Kontakta oss för att ta del om vårt erbjudande om att prova en automat gratis i 3 månader för att utvärdera den i er verksamhet!

Läs mer

Utbildning

Idag ställs höga krav på säkerhet och arbetsmiljö. Med en välutbildad personal minimerar du risken för olyckor, sjukfrånvaro och skadeståndskrav.

Läs mer

LagerService

Låt oss ta hand om ditt lager

Läs mer

Klädtryck & brodyr

Vi hjälper dig att profilera ditt företag genom både klädtryck och brodyr. Vi är experter på profilering, låt oss hjälpa dig!

Läs mer

Fotscanning

På Markaryds Järn har vi fotscannern som analyserar dina fötter och ser vilka skor och sulor som passar just dig. 

Läs mer

Kalibrering

Vi kalibrerar dina momentnycklar. Vi kan kalibrera momentnycklar mellan 4 - 1100Nm och ser till att du klarar toleranskraven för momentnycklar.

Läs mer

Fallskyddsbesiktning

Vi ombesörjer din fallskyddsbesiktning som ska ske var tolfte månad.

Läs mer

Fleetlösningar

Leasa dina maskiner hos Stål & Verktyg!

Läs mer

Järnvaruhandel

Vi erbjuder ett stort sortiment med allt från hushållsmaskiner och bestick till gjutjärnsgrytor och stekpannor!

Läs mer